Tuesday, August 2, 2011

Selamat Berpuasa!

Nah bagi gambar manggis and BBQ bun. Tapi bun tu tak sedap sebab dia instant. Yang original kat De'Templer sedap la (⌣_⌣)

Hi. Lama tak update. Lately busy la nak main game and tido. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ.

Dah Ramadhan. Korang perasan tak? Best kan! Boleh pegi pasar ramadhan. Me likeyyy! Feels like buying all. Everything looks delicious. Smells very good also. Haiyaa. Ni laa baru pecah tembelang yang korang ni tamak kan.

I'll be spending my Ramadhan at home with ze parents. So cool innit! Tapi rasa lain la cause you hafta to wait till berbuka tanpa buat apa apa. I mean, if kat hostel, mestilah rasa kejap je puasa cause kita pegi class kan. Jadi, renung renungkan lah.
Terawih pun kena pegi. Ehehs ;)

Bila puasa, semua nak gather. Ye dakk? Reunionssss pun buat bulan puasa. Okay la tu dapat jumpa kengkawan kan. So sesiapa nak belanja aku bukak puasa, contact je la. Takyah memalu. Ekekeke :P

Kita jumpa la raya nanti ek. Jangan lupa datang rumah tau ✽.̮✽







Gdbye.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 Comments:

Blogger Syahirah Abdul Aziz said...

nuns, suggest kat saya any games? sebab saya boring sgt nih. awak tahu kan saya suke game jenis mcm mane? =D

August 2, 2011 at 10:07 PM 

Post a Comment

<< Home