Sunday, July 17, 2011

Pagi Yang Gelap Kini Makin Lapar

Hi. Welcome back! Hihiks.

Lapar tak lapar tak tengok gegambar makanan ni? LAPAR sangat kan!
Lagi few days je nak puasa. Mesti korang sexcited kan? #EhSamaLah! (˛•̃ •̃)/\(•̃ •̃¸)

Tapi aku takut sikit nak start puasa. Takot perut meragam. Kang mula la siang hari bad mood sampai ke malam (˘﹏˘'')

Haa. Ni bila dah kat Muar ni. Mula la teringat food that can't be found in Muar. Kalau kat KL. Sebuk craving for food that can't be found in KL. #OverTau! Eh harus laa! #flipshair!

Nak macaroons. Nak red velvet cake. Nak tutti frutti. Eh mengadalah aku ni. Kalau cakap dengan bapak, confirm dia reply "wah! Selera bukan main besar lagi. Bapak kat rumah makan biscuit jacob je."
Haa mula la tu nak buat orang kesian. Kang orang dah kesian, dia jual mahal. Bebuat macho (˘_˘")

Okay. Back to the topic. Ni mana nak carik semua ni kat Muar? Confirm la non hadoo! (⌣_⌣) Kena tunggu balik KL la gamaknya (⌣́_⌣̀")

Tapi just now I buat survey pasal macaroons yang boleh hantar sampai ke Muar. Rasanya CikMin boleh kot. So nanti 20/7 baru nak start tanya. Wiihuu Wiihuu! \(♥-̮♥)/

Now I gotta hit the bed. 5am already loh.
Selamat beramal korang. Sorry for the wrong doings by the way ;)






Gdbye.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 Comments:

Blogger AmirFX said...

Lapar....

July 17, 2011 at 12:05 PM 

Post a Comment

<< Home