Friday, June 24, 2011

Bye Bye Diet

Harini makan apa? Harini tak makan apa. Makan angin je. Haha. Okay tak kelakar :B
Semua orang sebuk diet, sampai ada orang tu nak pengsan kalau tak makan pepagi hari. Tak lain tak bukan Mr. Bogorjib la kan. Haha. Tulaa. Tua tua ni tak elok effort sangat nak diet. Tapi orang tua cepat kurus tau. *jealous*

Nasi banjir, ikan keli goreng, rendang daging and container cost me RM4.50. Mahal kaaaan! Kalau nasi banjir and ikan keli je RM3. Pekebenda tah akak ni charge memahal ƪ("╰ _ ╯ )ʃ

Nasi banjir is my favourite! Jangan ingat kalau hujan je boleh banjir. Eh. Silap. I mean roti banjir je wujud. No no no. So wrong! Tu nasi banjir memang paling ohsem! Kuah kari is yummylicious! :)

Anywayyyyyy....

Eh blog,,

Minggu ni lebih penat and tough dari last week. Since Dr. Garoot kept making replacement class in the evening. Memang sakit laa otot otot nak gerak pepetang hari kan. Tapi pegi jugakkk.

Short semester has come to an end! Hojyeaahhh!! ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌
Tadi last day GF class. Yesterday last day IO class. Tomorrow I is free yaww!! Gotta treat myself ayam penyet, McD and GREEN TEA FRAPPUCINO babyyyy!! (ˆ⌣ˆ)

Monday ni final IO and Friday final GF ye kengkawan. Takyah nak happy sangat. Satgi nangis pulaakkk.
So aku better bawak balik my notes before orang orang kat rumah marah.

Now nak tido. Perut is sakit (⌣_⌣)






Gdbye.




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 Comments:

Blogger AmirFX said...

Agreed! haha.. Nasi banjir with kuah kari is very tempting...

June 24, 2011 at 1:04 AM 
Blogger NunsNajib said...

i know right!!! sepppp! :)

June 24, 2011 at 12:44 PM 

Post a Comment

<< Home