Sunday, June 19, 2011

See You When I See You

Cool tak cool tak bus ni bukak tv cite Gulliver's travels. Dah lama ekceli tak dapat bus yang bukak tv. However, tengok kepala orang depan tu! Bukan main huge. Macam boleh pecahkan kelapa 16biji (˘_˘") Tido je la jawabnya.

Hi hi hi blog,,

I'm going back to KL today with ze sisters. Malas betul -____-" Everytime balik KL confirm lapar dalam bus. Perut apa ni! 24/7 lapar (⌣́_⌣̀")

Mak buat bread pudding for breakfast tadi. Nyums! Me likeyy! Tak sempat ambek gambar, ai dah ngap half of the tray you! ;)

So lunch ni mak just gave us KFC coupons. Makan kat KL nanti. Jadinya dalam bus ni menahan perut yang dah berjoget lambak je la ni kan.

Oh and I just wanna say that lately ni aku dah malas nak tweet. Bukan pasal apa. Battery aku flat cepat la. Leceh tahu nak kena charge everyminute! Haa lepas tu aku rasa #twittercrush aku dah tau that I have a crush on him. So everytime nampak dia tweet. Rasa nak hantuk je kepala ni kat dinding. Malu okay! (⌣_⌣) Aiceh. Padahal mamat tu tweet quotes je lebih. Konon terasa. Pttuiihh! Perasan.

Looking forward to meet my twitter friends on the 4th ni. #twtuptransformers baby! \( ̄▽ ̄)/ Hopefully Safi is free around that day. Boleh go with her and Sherina \(♥-̮♥)/

Now nak tido.








Gdbye.





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 Comments:

Blogger AmirFX said...

Pernah guna bas pergi Kelantan time tu.. Dierang pasang lagu dikir barat jer.. Takder bukak tivi pun...

June 19, 2011 at 8:22 PM 
Blogger NunsNajib said...

hahah dikir barat terus. mementang pegi klantan. hahaha. serious klako :P

June 20, 2011 at 8:58 AM 

Post a Comment

<< Home