Monday, June 20, 2011

Running Man

Tengok pokok ni dah kena trim! Sedih tahu! Sobs! (⌣_⌣) Dulu redup je everytime balik class. Now dah panas and silau. Rasa nak angkut je aircond kat class tu, bawak time on the way balik bilik tu -__-"

Eh blog,,

I have class today as usual. Pegi from Ampang as usual jugak. Sampai je class, mata tak boleh bukak. Macam dah kena glue! Serious I was sleepy gila! So aku pun dengar lagu Asfan while sir was lecturing. Kalau tak, dah lama kaboom dah (⌣́_⌣̀")

Then balik tadi kat bilik tak ngantuk pulak. Sambung tengok Running Man episode 40. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ This is my favourite variety show ever! Aiceh. Padahal baru je nak start suka. Haha. Cube korang tengok, confirm tergelak besar. Even if haritu hari Ahad. Ekekeke :P

Now Imma hit the bed. Penat la bangun pagi sangat. Ehehs :P








Gdbye.



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 Comments:

Blogger AmirFX said...

Best ker cita tue?

June 21, 2011 at 1:27 AM 
Blogger Syahirah Abdul Aziz said...

running man korea?? nurin?? bio beno.. haha

June 21, 2011 at 10:52 PM 
Blogger thE tWo SisterS said...

pun minat gler tgk running man!esp
pak cik jae suk =P

June 23, 2011 at 6:29 AM 
Blogger NunsNajib said...

Amer: BEST!!! please tengok :)
Syira: haha harus la! Tengok orang lain gelak sakan. Mana boleh kalah. Kan! :P
The two sisters: best kan!! Kira suka big nose ;)

June 23, 2011 at 8:14 PM 
Blogger thE tWo SisterS said...

haha x minat sgt big nose sbb dia slalu kna buli..kih3 kesian gwang so pun sama =P

June 23, 2011 at 10:47 PM 

Post a Comment

<< Home