Thursday, June 16, 2011

Stick to Your Old Friends while Making New Friends

Ni ice cream sneakers. Makan dengan whip cream and choc hershey's. Omnomnomnom! Heaven! (ˆ⌣ˆ)

Eh blog,,

How have you been? I'm not good. This week is such a hectic week for me! First, I had Government Finance mid-term, then I needed to submit International Organization journal which I tak siap apa lagi. Thank God it's Thursday already. Malas betul nak face the reality (⌣_⌣)

Lately ni aku malas betul nak pegi class. Kalau pegi pun tunggu dah 9.01am baru gerak. Kaki pun bukak langkah kecik je. Memang sah ah nak ponteng tu. Tapi so far aku tak pernah ponteng lagi pasal entah, rasa guilty. Kesian pulak kat lecturers tu nanti. Wow! Why so baik one? Ekekeke :P

So this week balik Muar not on Thursday but on Friday pasal nak submit assignment GF pulak (˘_˘")

Yong called asking me if I want to change the topic for the assignment or not. Kau gilaaaa! Friday nak submit dah tapi siap nak change topic. Memang terjun tingkap la aku kan. I've done my part. Diorang belum pasal tak jumpa sources. Heh. Mine pun tak jumpa tapi aku hentam gila. So, I'm not sure what's their decision. I'm off to bed. Kang esok bangun lambat lagi. Naya je. Oh! Tadi pegi class 9.30am ye. Memang sir Ishtiaq muka nak slack je pandang. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ :P



Gdbye.





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 Comments:

Blogger AmirFX said...

Grrr.. Nampak sedap jer ceklet tue.. Bak sini sikit...

June 16, 2011 at 1:28 PM 

Post a Comment

<< Home