Friday, September 2, 2011

Hari-Hari Hari Raya.







Raya kat rumah. Mak tak join pasal kemas dapur. Biasala tu kan kalau raya we all je yang sakan bergambar. Hehehe :)








Jump jump jump! Camwhoring dengan kekazen on bapak's side. Kalau nak gambar kekazen on mak's side memang non hado! Kalau with bapak's side lagi gegila. Tapi time ni Ghaz & family tak balik lagi. So takda la gambar with Akeem! :(




Haa takkan la kita je datang rumah dia. Haruslah diorang pun datang rumah kita. Nama pun raya. Kan. Tapi idok la nak memaksa. Hehe.
I don't like this picture pasal kau tengok la muka aku. Serious la gems! Dah la dah memang gems! Now double the chin, the perut, everything is double la kiranya! I is sad (T ^ T)


Yang ni smorang tak puas hati. Tengok la diorang dah control cun and ayu. Aku duk nak sakat orang sebelah. Mana tak diorang marah. Aku suka gambar ni pasal aku nampak tinggi. Eh. Ke tak? -___-

Aik takkan gambar reramai je ada. Mana gambar aku sorang? Haruslah lagi aummm kan! ;)















Taadaaaaaa!!! Bagi ada api api sikit. Baru mengancam. Hiks! :P








How's your raya? (common question) Letak la gambar raya korang bebanyak kat blog. I wanna see! I bet korang punya raya lagi ohsem! Hehe.
Tapi kan tapi kan. Aku tak sempat nak blog walking tau. Ampun maaf dipinta di hari-hari hari raya kay.
Once I got the time, I'll go through your blog(s). Pwomishh! :)




Gdbye.

1 Comments:

Blogger AmirFX said...

Sempoi lah gambar cenggitu.. Saya tak sempat lagi nak bergambar ngn femili.. Asyik jalan raya jer.. haha..

September 3, 2011 at 12:39 AM 

Post a Comment

<< Home