Saturday, September 24, 2011

Back to reality.

Eh blog,,

Dah habis dah kisah raya. Sekarang dah back to reality. Dah start busy. Dah start stress. Dah start everything.

Now I'm at home. Balik weekend je. Pasal gamelan class tak start lagi. Kalau dah start first second week ni, haruslah I mengamuk okay!
Malas la nak cite panjang. College life, biasa je la kan.

Tapi cuma nak cite sikit, haritu second day of Dr. Wahabbudin's class, aku and half of the class kena halau keluar class. Malu okay! -___- He's so strict liddat! Kitorang takda article pasal Mesolithic, Neolithic tu je. Mula la si yOng tu nak nangis kan! Akak sorang tu memang, pantang kena marah sikit, mula la bergenang ayaq mataq. Tacing habis dah tu.

Satgi tengok ramai je keluar sama. Tapi aku, Irma, yOng and this girl (couldn't recall her name) keluar pegi photocopy sampai class habis. Yang lain balik class. Ni akak yang photocopy tu la lambat sangat! -___-

The next class everybody started to read the article. So malas actually nak prepare everytime pegi class dia! :(

Nah! Layan sikit gambar time kat Uia haritu :))


So, ni la Uia! For those who haven't even jejakkan kaki ke Uia tu kan. Thus is how it looks inside ;)


Yang ni lelaki berkepala kotak! Ada KAED fest time tu. Pastu biasa la budak 'KAED' kan, bangga la dengan diri sendiri, course sendiri. Tak caye? Haa datang sendiri tengok!



Punca jalan around Uia jam! Ni laa dia puncanyaa :P

Enough with first week at Uia, later we cite pasal #twtupraya kay! ;)








Gdbye.

1 Comments:

Blogger AmirFX said...

Punca jalan around UIA jam tu pasal orang pergi berenang ramai2 ker? Banyak betul manusia...

September 25, 2011 at 11:31 PM 

Post a Comment

<< Home