Tuesday, September 28, 2010

Peraduan Memori di Pagi Raya

Eh blog ,,

the blogger herself ,MIZZ SUE invited me to join this contest .pretty cool ey ?:)
I love contest !woot woot !but this time the contest is about your memori di pagi raya .You gotta put the best picture of yours showing off your baju raya and the next picture would be your picture with someone else (family ,friends , fiancé ,etc)


it's me during the first day of Syawal obviously :)

The father and his girls <33


for further details ,just click here

Imma tag my favourite boy ,ASNA ASHRAFF !:D:D:D



Gdbye.

3 Comments:

Blogger AmirFX said...

Wasehhh.. Comel jer bapak engkau buat camtu.. Kalau bapak aku suruh buat camtu mau dier bising satu hari.. haha... Nway, gud luck..

September 29, 2010 at 12:56 PM 
Blogger mizz sue said...

bestnye bapak u! gud luck dear

October 1, 2010 at 2:14 PM 
Blogger mizz sue said...

Terima kasih pada yang join contest ni okay..Muuuaaahh...sayang kAMU.
mula-mula su nak pilih dua orang jer..tapi banyak pulak yang su suka..so jadi ramai pulak..hehehe..
Semua best-best tak tau nak pilih yang mane..pening tau..
Hadiah tak seberapa..sekadar untuk ingatan dan mengeratkan silaturrahim antara kita
Nanti ada rezeki lagi korang join lagi tau..

pesanan khidmat masyarakat:
ANDA menang SO bagi alamat kat Su okay..mau hantar hadiah..Su hantar by posmen..hehehee...
Hantar kat sue_546@yahoo.com
-nama
-link contest
-alamat surat menyurat

October 13, 2010 at 9:15 AM 

Post a Comment

<< Home