Friday, November 7, 2008

man oh man

haha is just a haha
doesnt mean i laugh at u lah brader !
ya'know it's just a text message
so what do u expect ?nak aku cakap "olololohh u sabar ekk ,die mimpi u jek tu ..bla3"
hmph !mmg tak lah en !
guy ,i'm not that type of girl
i wont pujuk you because i don't know how to pujuk org
when i said haha means i dnt knw how to respond
u knw i'm not a good listener .ohh maybe u dnt knw coz i havent bgtaw u yet ;pp

ur exgf mimpi u ,so what ?!
lantak kau lahh
ini blh plak cakap "u gelak plak ..jiwa i tgh kacau ni"
abes aku perlu respond ape ?!gelak tu kire cukup ahhh
hahaaha jahat gile aku !:p

ohh guy ,u solve ur problem sendiri ahh
aku tade credit nak text kau like everyday ,everysecond ke coz kau digi ,aku ni setia ngan maxis terchenta !;)))
jgn kasik jiwa tu kacau lagi yek ,guy !;p


ehh girls and guys yg ambek SOCA ,all the best yek !!:)
my beloved friends ,fye ,ida ,zetyyy ,shawal and eizaas !SELAMAT yaw !:D





*update*
aku benci ahh senior aku ni
sebok soh sound that girl soh solat
weyyyy ,,sape aku nak sound die ?yelaa ,,mmg aku perlu sound die tp ape hak aku ?!
me myself pon smayang x cukup .malu ahh nak sound org lain en ?!
kau nak ,kau sound sendri ahh !
i dowanna get involve dgn bebenda cmni
aku takot !
plus ,aku taw bile aku nk smayang lahh
so ,dnt menyebok di tmpt aku and sound aku plak nak solat bile !
fcuk u lah wey !X-(

1 Comments:

Blogger Mahirah said...

aku nak teke sape ni bole tak?
if aku tak silap la.

November 24, 2008 at 10:58 PM 

Post a Comment

<< Home